Dagbesteding Samen Vooruit 

Centraal gelegen in Meppel hebben wij een plek gecreëerd om te groeien en te bloeien, als jezelf met al je bijzondere talent.
Voor mensen met een beperking in de leeftijd vanaf 16 jaar, wij zeggen: “mensen met mogelijkheden”. 

Een aantal activiteiten op de dagbesteding (kom gerust zelf ervaren)
Er worden lekker dingen gemaakt en meestal iets gezonds in de keuken van de dagbesteding.

Met de deelnemers die willen wordt er gezorgd voor de winkel Heppie Kado, waar cadeaus worden verkocht met een verhaal! Deze zijn gemaakt door de toppers van de dagbesteding zelf, maar ook andere mensen mogen eigen producten aanbieden.

Deelnemers helpen in de winkel. Bijvoorbeeld helpen met het inrichten, leren kassa draaien, leren klanten te woord staan, pakjes inpakken en onder begeleiding pakjes wegbrengen.

Er worden verschillende creatieve producten gemaakt, dit in afstemming met de deelnemer zelf, waar hun wensen en mogelijkheden liggen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van kaarsen, houten producten en mooie schilderijen.

De Oude Hove is onze dagbesteding locatie in Zuidwolde Dr. Welke landelijk gelegen is met een mooie grote tuin. We werken samen met onze Tingieterij Tinart.
Toppers die willen kunnen en mogen helpen in eigen mogelijkheden. 
Met ons allen zorgen we voor onze  locaties en houden deze schoon en netjes.

Dagbesteding 9 tot 15:30 Samen vooruit is momenteel mogelijk op de donderdagAndere mogelijkheden maandag t/m vrijdag 9:00 tot 15:30 bij genoeg aanmelding. 

Dagbesteding De Oude Hove Is momenteel mogelijk van Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 15:00. ( Zaterdag op aanvraag ) 


Voor meer informatie klik hier of loop even bij ons binnen in Meppel aan het Zuideinde 18A.